Η ομάδα

XΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ

Εντεταλμένος Σύμβουλος

Από το 2000 είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρείας και υπεύθυνος για την λειτουργία της στην Ελλάδα με άμεση ευθύνη για τα οικονομικά της και επιβλέπων τις δραστηριότητες πωλήσεων και ανάπτυξης της αγοράς. Προηγουμένως έχει εργασθεί ως product Mgr στην Ciba-Geigy, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Pitman-Moore και Mallinckrodt Animal Health, και διατέλεσε γενικός διευθυντής στην Ceva Hellas .Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού στην διοίκηση επιχειρήσεων έχοντας φοιτήσει στις Βρυξέλλες στην σχολή Solvay Brussels School of Economics & Management .

GORDON BAKER

Key Account & Marketing Manager

e-mail: g.baker@premier.com.gr

Υπεύθυνος Μικρών Ζώων και προϊόντων βιομηχανικής κτηνοτροφίας.
Είναι κτηνίατρος απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Eχει εργασθεί ως υπεύθυνος πωλήσεων Δ. Ελλάδος, κατόπιν ως υπεύθυνος χοιροτροφίας και πτηνοτροφίας. Εχει εργασθεί και ως διευθυντής marketing Μικρών Ζώων στην εταιρεία Ceva Hellas. Είναι επίσης υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη στην Premier.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

Κινητό: 6946643037
e-mail: p.chrysafis@premier.com.gr

Είναι γεωπόνος απόφοιτος τμήματος ζωικής παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο τη γενετική βελτίωση. Έχει εργαστεί σε πτηνοτροφικές μονάδες και σε φαρμακευτικές εταιρίες και είναι υπεύθυνος για την Β.Αττική και την Νότια Ελλάδα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΣΤΟΥ

Κινητό: 6946643038 
e-mail: v.kostou@premier.com.gr

Είναι κτηνίατρος απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί σε ιατρεία μικρών ζώων και σε δημόσιο κτηνιατρείο και είναι υπεύθυνη για την περιοχή της Θεσσαλίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

Κινητό: 6946643034
e-mail: y.kourtis@premier.com.gr

Είναι τεχνολόγος-γεωπόνος Ζωικής παραγωγής. Έχει εργαστεί σε χοιροτροφικές μονάδες, στην Veterin και στη Λαπαφάρμ. Εχει έδρα εργασίας τα Ιωάννινα με περιοχή ευθύνης την Ήπειρο και Δυτ. Ελλάδα.

ΘΑΝΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ

Κινητό: 6946643039
e-mail: t.sioutas@premier.com.gr

Απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Marketing TEI Thessaloniki. Εχει εργαστεί στο τμήμα Marketing της ΜΕΒΓΑΛ και ως υπεύθυνος πωλήσεων σε μεγάλη φαρμακαποθήκη κτηνιατρικών προϊόντων. Έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη με περιοχή ευθύνης τη Βόρεια Ελλάδα

ΝΙΚΟΣ ΡΕΝΕΣΗΣ

Mobile: 6946643035
e-mail: n.renesis@premier.com.gr

Είναι τεχνολόγος τροφίμων, απόφοιτος των ΤΕΙ Αθηνών. Έχει εργαστεί στο παρελθόν για τη φαρμακευτική εταιρεία Veterin. Έχει έδρα την Αθήνα με περιοχή ευθύνης Ν.Αττική, Κρήτη και κάποιες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.