Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Premier Shukuroglou Hellas ΑΕ ιδρύθηκε το 2000 στην Αθήνα και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Premier Shukuroglou. Είμαστε διανομείς της πολυεθνικής Elanco Animal Health και άλλων εταιρειών στον φαρμακευτικό αλλά και διατροφικό τομέα. Εδώ και 20 χρόνια παραμένουμε δεσμευμένοι στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών στην κτηνοτροφία της Ελλάδας.
Elanco Animal Health
Premier Shukuroglou group

Η αποστολή μας

Η διάθεση ασφαλών, καινοτόμων και αξιόπιστων κτηνοτροφικών προϊόντων στην Ελληνική αγορά. H παροχή υπεύθυνης τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες μας, τους κτηνιάτρους και κτηνοτρόφους της Ελλάδας.

Το όραμά μας

Να είμαστε πρωτοπόροι στη διάθεση λύσεων και υπηρεσιών με καινοτόμα, ασφαλή και αξιόπιστα μέσα, αποτελώντας την πρώτη επιλογή για τον σύγχρονο κτηνίατρο και τον ενημερωμένο κτηνοτρόφο. Η σειρά προϊόντων μας καλύπτει ευρύ φάσμα των αναγκών της αγοράς, στους τομείς των Παραγωγικών Ζώων, των Ζώων Συντροφιάς και των προϊόντων Υγειονομικής Σημασίας.

Η ομάδα μας

ΧΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ
Εντεταλμένος ΣύμβουλοςΑπό το 2000 είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρείας. Έχει εργασθεί ως Product Manager στην Ciba-Geigy, ∆ιευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην Pitman-Moore και Mallinckrodt Animal Health και διετέλεσε Γενικός ∆ιευθυντής στη Ceva Hellas. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού στην ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων, έχοντας φοιτήσει στο Solvay Business School – Brussels.

GORDON BAKER
Key Account & Marketing ManagerΥπεύθυνος Μικρών Ζώων και προϊόντων βιομηχανικής κτηνοτροφίας. Είναι κτηνίατρος, απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργασθεί ως υπεύθυνος πωλήσεων ∆υτικής Ελλάδος και αργότερα ως υπεύθυνος χοιροτροφίας και πτηνοτροφίας. Υπήρξε ∆ιευθυντής Marketing Μικρών Ζώων στην εταιρεία Ceva Hellas. Είναι επίσης υπεύθυνος για την φαρμακοεπαγρύπνηση και την τεχνική υποστήριξη στην Premier.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ
Υπεύθυνος ΠωλήσεωνΕίναι γεωπόνος, απόφοιτος τμήματος ζωικής παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο τη γενετική βελτίωση. Έχει εργαστεί σε πτηνοτροφικές μονάδες και σε φαρμακευτικές εταιρίες και είναι υπεύθυνος για τη Βόρεια Αττική και την Νότια Ελλάδα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
Υπεύθυνος ΠωλήσεωνΕίναι κτηνίατρος, απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί ως κλινικός κτηνίατρος με πολυετή εμπειρία στους τομείς των Μικρών Μηρυκαστικών και των Ζώων Συντροφιάς. Είναι υπεύθυνος πωλήσεων στις περιοχές της Θεσσαλίας, Πιερίας και Δυτικής Μακεδονίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
Υπεύθυνος ΠωλήσεωνΕίναι τεχνολόγος-γεωπόνος ζωικής παραγωγής. Έχει εργαστεί σε χοιροτροφικές μονάδες, στην Veterin και στη Λαπαφάρμ. Η έδρα εργασίας του είναι τα Ιωάννινα και η περιοχή ευθύνης του η Ήπειρος και η ∆υτική Ελλάδα.

ΘΑΝΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ
Υπεύθυνος ΠωλήσεωνΑπόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Marketing TEI Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στο τμήμα Marketing της ΜΕΒΓΑΛ και ως υπεύθυνος πωλήσεων σε μεγάλη φαρμακαποθήκη κτηνιατρικών προϊόντων. Έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και περιοχή ευθύνης τη Βόρεια Ελλάδα.

ΝΙΚΟΣ ΡΕΝΕΣΗΣ
Υπεύθυνος ΠωλήσεωνΕίναι τεχνολόγος τροφίμων, και έχει εργαστεί στην φαρμακευτική εταιρεία Veterin. Έχει έδρα την Αθήνα με περιοχή ευθύνης τη Νότια Αττική, την Κρήτη και κάποιες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Μανώλης Κατσαράκης
Υπεύθυνος ΠωλήσεωνΕίναι τεχνολόγος - γεωπόνος ζωικής παραγωγής. Έχει εργαστεί σε φαρμακαποθήκες και σε φαρμακευτικές εταιρείες. Έχει έδρα εργασίας το Ηράκλειο Κρήτης και η περιοχή ευθύνης του είναι η Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.